De laatste haartrends voor vrouwen

Elk jaar veranderen trends. Zo ook op het gebied van haar. Dit jaar is er ook weer een nieuwe haartrend voor vrouwen. Zo is het nu helemaal in om bij de kapper te vragen voor curtain bangs. Kort gezegd is dit een soort pony, maar dan aan de zijkant van je hoofd en niet in het midden. Curtain bangs liggen niet direct op je gezicht, maar vallen ernaast. Ze vallen trapsgewijs aan de zijkant van je gezicht en stoppen zo rond je jukbeenderen. Omdat dat het punt is waarop je gezicht smaller is, zal het zorgen voor een verbredend effect.

Haartrends van vroeger zijn nu weer in de mode

In de jaren 60 en de jaren 70 waren curtain bangs ook heel erg in de mode. Je ziet tegenwoordig steeds vaker dat trends van vroeger weer terugkomen. Denk bijvoorbeeld aan flared broeken die heel erg veel jonge meiden nu kopen en mensen in de vorige eeuw ook veel droegen. Naast curtain bangs is de wolf cut nu ook in de mode. Dit is mede te danken aan zangeres Billie Eilish die een wolf cut liet knippen en veel van haar fans inspireerde dit ook te laten knippen bij de volgende kappersafspraak.

Je haar verven naar rood

Dit jaar zijn er ook veel mensen die hun haren laten verven naar rood. Maar niet alleen rood, ook andere warme tinten zijn helemaal in de mode tegenwoordig. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren perzik, strawberry blond en kaneelbruin. Deze bijzondere en zeldzame haarkleur wordt blijkbaar heel mooi gevonden tegenwoordig en steeds meer mensen willen hun haar laten verven in deze kleur of hebben dit al geprobeerd. Het is echter vrij lastig om deze kleuren te krijgen als je donker haar hebt zoals bruin en zwart. Daarnaast is het natuurlijk ook niet zeer goed voor je haar, dus het is belangrijk dat je daar rekening mee houdt als je je haar wilt verven.

Leave a Reply

Your email address will not be published.