Dé modetrends van dit jaar voor vrouwen

De afgelopen jaren zijn pastelkleuren al een aantal keer in de mode geweest. Zo ook weer deze lente en zomer. Overal in de winkels zijn op de vrouwenafdeling pastelkleuren te vinden. Maar niet alleen kleding in deze lichte kleuren zijn weer in de mode. Ook tassen, schoenen en andere accessoires worden verkocht in pastel. Naast pastelkleuren komen trenchcoats ook weer terug in de mode. Deze jassen zijn perfect voor de lente, koudere zomerdagen en de herfst. Daarnaast zijn ze ook heel tijdloos, waardoor ze eigenlijk nooit uit de mode gaan.

‘Mannelijke’ kleding voor vrouwen?

Vroeger droegen vrouwen rokken en mannen broeken. Tegenwoordig dragen vrouwen ook broeken en niet enkel meer rokken of jurken. Hetzelfde geldt voor pakken. Het is nu namelijk in de mode om als vrouw een pak te dragen. Ze hebben nu ook een modernere look gekregen door de stoffen te veranderen naar wat hippere stoffen en de kleuren wat uitdagender en opvallender te maken. Zo zijn er veel pakken te krijgen in felle kleuren of een pak met een bermuda broek. Niet alleen meer mannen, maar dus ook veel vrouwen dragen tegenwoordig een pak.

Denim op denim, kan dat?

Een aantal jaren geleden had je misschien gelijk nee gezegd. Maar tegenwoordig is dat helemaal niet meer gek. Het is zelfs een mode trend van dit jaar. Veel mensen combineren een denim jeans met een denim spijkerjasje. En dan niet eens alleen maar twee dezelfde kleuren denim bij elkaar, maar ook twee verschillende kleuren denim kunnen tegenwoordig bij elkaar gedragen worden. Niets is meer te gek. Je kunt ook pastelkleuren combineren met denim. Zo zijn er in veel kledingwinkels spijkerbroeken en spijkerjasjes te vinden in pastelkleuren. Dan kan je de trend van pastelkleuren combineren met de trend van denim op denim en kan je helemaal meegaan met de laatste modetrends.

Leave a Reply

Your email address will not be published.