Is het tijd voor een nieuwe schutting?

Bent u op zoek naar een nieuwe schuttingen voor in uw tuin in Almere maar wilt u graag dat deze stevig zijn met toch met een leuke design? Dat zijn de hout beton schutting iets voor u. Met een hout beton schutting ervaart u de stevigheid van het beton en de charme van hout. De tussenschotten van de schutting zijn vaak in meerdere houtsoorten verkrijgbaar. Erg nieuwsgierig geworden naar beton schutting Almere? Laat je adviseren welke hout beton schutting het beste bij u past.

Houtsoorten van een hout beton schutting

Een hout beton schutting kan uit verschillende houtsoorten gemaakt worden, zoals: grenen hout, douglas hout, hardhout en vurenhout. Elk houtsoort heeft zijn eigen eigenschappen, kwaliteiten en voordelen. Vuren hout en grenen hout gemiddelde levensduur van 10 jaar, douglas hout gemiddelde levensduur van 15 jaar en hardhout gemiddelde levensduur van 20 jaar.  Douglas hout is een opkomende houtsoort. Het hout wordt naarmate het uitdroogt steeds harder. De kleur van dit houtsoort is rood waardoor het een warme uitstraling heeft. Naarmate de tijd wordt de kleur meer een egale grijs. 

Een grenen hout beton schutting

Een Grenen beton schutting is de meest gekozen houtsoort, mede door de hoge graad aan duurzaamheid. Een grenen schutting ziet er iets grover en rustieker uit vergeleken met een vurenhout schutting. Grenenhout is  donkerder van kleur en heeft veelal meer noesten kwasten, wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Zou u graag een grenen beton schutting willen laten plaatsen? Vraag naar alle mogelijkheden aan een specialist.

Uw schutting zelf samenstellen?

U kan uw eigen beton schutting samenstellen zodat het helemaal naar uw smaak gemaakt kan worden. Alle soorten beton zijn gewapend en wordt glad gestort. Hierdoor zullen er geen scheuren ontstaan in het beton en heeft u geen last van groene aanslag op uw hout beton schutting. Zeer sterk, onderhoudsarm en geen last van verkleuring van het beton. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.