Je baby het buitenleven laten beleven

Je baby naar buiten brengen kan voor jullie allebei een spannende ervaring zijn. De frisse lucht en de zon zijn een geweldige manier om een ​​band met je kind te krijgen, en tijd doorbrengen in de natuur is goed voor hun gezondheid. De zorg met naar buiten gaan voor je baby is hun veiligheid. Je kunt er echter altijd voor zorgen dat ze veilig zijn door apparatuur zoals een draagzak van tula te hebben. Op deze manier kunnen ze het buitenleven verkennen en profiteren van de voordelen die het te bieden heeft, terwijl ze je gemoedsrust geven dat ze veilig zullen zijn.

Verhoogt de inname van vitamine D

Een manier waarop het buitenleven je baby ten goede kan komen, is door de natuurlijke vitamine D die de zon biedt. Met de draagzak van draagzak.nl of een kinderwagen kun je ‘s ochtends vroeg met je baby gaan wandelen. Vitamine D is een in vet oplosbare vitamine die een belangrijke rol speelt bij de vorming, het onderhoud en de mineralisatie van botten. Vitamine D zit ook in bepaalde voedingsmiddelen. De beste voedingsbronnen van vitamine D zijn vette vis zoals makreel, zwaardvis en tonijn, eieren, verrijkte melk en kaas.

Helpt ziekte te voorkomen

Door je baby bloot te stellen aan vuil en ziektekiemen, help je hem een ​​sterk immuunsysteem te ontwikkelen. Een studie wees uit dat baby’s die waren blootgesteld aan micro-organismen minder kans hadden om ziek te worden dan degenen die dat niet hadden gedaan. De onderzoekers concludeerden dat buiten zijn goed is voor kinderen omdat het hen blootstelt aan de buitenwereld en zijn vele microscopisch kleine organismen. Dit is de reden waarom zoveel ouders ervoor kiezen hun kinderen niet te beschermen tegen veelvoorkomende ziekten met vaccins of antibiotica.

Kan helpen bij het slapen

De buitenlucht kan een rustgevende omgeving bieden die baby’s helpt zich veilig te voelen. Dit gevoel van veiligheid wordt nog versterkt door de zachte geluiden, geuren en beelden die je samen zult ervaren tijdens je avonturen. Als je kleintje bijvoorbeeld moe wordt op de speelplaats of op het strand, kun je hem op zijn rug neerleggen op een plek waar hij zich veilig voelt terwijl hij wakker blijft. De ritmische beweging van het heen en weer wiegen zal hen helpen te ontspannen en sneller in slaap te vallen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.