Tips voor de beste geschenken om te geven

Het geven van cadeaus is een leuke aangelegenheid. Het is altijd prachtig om het gezicht van degene aan wie je iets geeft te zien stralen. Een aparte categorie van cadeaus zijn zogenaamde relatiegeschenken. Deze geef je aan al je vaste klanten en belangrijke relaties rondom de feestdagen. Het kan best lastig zijn om voor deze mensen een goed en passend geschenk te bedenken. Met deze tips ben je gegarandeerd van succes voor de leukste geschenken

Een aansteker met opdruk

Altijd handig en leuk zijn aanstekers met daarop je bedrijfslogo. Je deelt ze makkelijk uit, ze zijn praktisch in gebruik en je vergroot er al snel je naamsbekendheid mee. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte djeep aanstekers. Deze plastic wegwerpaansteker is van stevig materiaal gemaakt en gaat behoorlijk lang mee. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een aansteker van metaal of zelfs een elektrische plasma aansteker. De laatste aansteker past helemaal in deze tijden van duurzaamheid.  

Een duurzame laptoptas

Als je budget wat groter is zou je voor een laptoptas kunnen kiezen als relatiegeschenk. Hiermee imponeer je je relaties vast en zeker. Een stevige tas van een mooie en duurzame stof gaat lang mee. Je klanten zullen deze tas dan ook echt in gebruik gaan nemen. Dit cadeau zal jullie zakelijke relatie ten goede komen. Doordat jij je bedrijfslogo op de laptoptas hebt laten afdrukken maken je klanten ook nog eens gratis reclame voor je. Het is de investering meer dan waard.  

Een herbruikbare beker

Iets minder duur, maar wel heel leuk om te geven en te krijgen is de herbruikbare koffiebeker. In deze beker houd je al je drankjes, dus niet alleen koffie, lekker warm of juist koud. Door de isolerende laag en de goede afsluitbare deksel kan je het drankje van je keuze urenlang lekker houden. Bestel deze handige bekers in een opvallende kleur en laat je bedrijfslogo er subtiel op afdrukken. Dit is wederom een cadeau dat praktisch is en daadwerkelijk gebruikt gaat worden door je relaties.   

Leave a Reply

Your email address will not be published.