Tips voor een mooi rouwboeket

Je wil graag een mooi rouwstuk bestellen, maar waar denk je dan aan? Als je het aan mensen in je omgeving vraagt zullen ze vaak niet zoveel zeggen, veel mensen praten er namelijk niet graag over. Dit komt ook omdat we er niet graag over na willen denken en het moeilijk vinden om het er over te hebben. Maar toch is het wel fijn als mensen weten wat je mooi vindt. Mensen vinden dat een uitvaart zonder bloemen niet compleet is. Je hebt dan nog volop keuze want denk je dan aan een bloem of wil je een mooi rouwboeket laten maken met meerdere bloemen? Alles kan op maat worden gemaakt en je hoeft de wensen maar door te geven en het wordt voor je gerealiseerd.

Wensen bespreken

Een mooi rouwboeket vind je op Rouwboeket.nl. Laat je maar eens inspireren, bekijk wat er mogelijk is en dan zie je vanzelf wat je mooi vindt en dan heb je zo ook je eigen voorkeur hierin. Bespreek het eens met naasten, geef elkaar aan wat je mooi vindt en dan kun je daar altijd rekening mee houden, op het moment dat het zover is (al wil je daar liever nog niet aan denken).

Stel een rouwboeket samen

Bij het samenstellen van een rouwboeket gaat het erom dat je eerst de juiste bloemen gaat kiezen. Heeft iemand een lievelingsbloem? Als dat zo is dan zou je daarmee kunnen beginnen. Ook heb je nog de keuze of je het gaat combineren met een gepersonaliseerd lint. Dan is de volgende stap de stemming, wil je het wit houden of liever kleurrijk? In welke vorm mag het boeket worden gemaakt? Misschien is een krans een mooie optie, of een boeket voor in de vaas? Het is allemaal mogelijk. Als je het nou echt niet weet dan is wit altijd goed. Wit is een kleur die staat voor rust en vrede. Soms ken je iemand niet zo goed en dan twijfel je waar je goed aan doet. Je wil er dan toch bij zijn om anderen te steunen en dan een rouwboeket meenemen. Kies dan de kleur wit, dit is namelijk voor dames en heren altijd goed. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.