Cadeau nodig? Geef eens een bedrukt tegeltje cadeau!

Je bent op zoek naar een mooi cadeau, heb je dan al eens gedacht aan een tegeltje met foto bestellen? Het is een mooi gebaar en ook een persoonlijk en bijzonder cadeau. Je kunt hier eigenlijk jong en oud heel goed mee verrassen. Je kunt hierbij namelijk zelf een keuze maken wat je er op wil laten drukken. Is je beste vriend of vriendin binnenkort jarig, dan kun je eens kijken naar een spreuk die je aan hem of haar doet denken. Laat dan het tegeltje bedrukken met deze spreuk en dan heb je echt wat moois om cadeau te doen. Je kunt daarbij ook het lettertype en de kleuren zelf kiezen. Dit kan dus echt alle kanten op, is iemand heel druk en kleurrijk? Dan kun je daar het ontwerp op aanpassen zodat het ook bij het karakter van de ontvanger past. 

Een blijvend cadeau

Een tegeltje wat je laat bedrukken is niet eenmalig, het is iets wat blijvend is. Mensen zetten het neer of hangen het op. Ze worden er iedere keer aan herinnerd en dan denken ze weer aan jou en wanneer ze het gekregen hebben. Dit kan met een verjaardag zijn, of omdat je elkaar zoveel jaar kent, in het teken van vriendschap of zomaar. Altijd leuk om elkaar eens te verrassen en dan is een tegeltje altijd een prachtig cadeau.

Kies een spreekwoord

Soms weet je niet zo goed welke persoonlijke spreuk je moet kiezen, wat dan ook leuk is, is om een spreekwoord er op te laten drukken. Deze zijn er namelijk meer dan genoeg en dit is ook erg origineel om te geven. Kijk bij de spreuken wat je doet denken aan hem of haar, dan kun je het toch persoonlijk maken. Het is een cadeau wat je ook snel zelf kunt ontwerpen en dan wordt het gemaakt. Een paar dagen later heb je het dan binnen en dan kun jij niet wachten om het de ander te geven. Denk er dan ook aan om eens wat voor jezelf te doen, want ook jij verdient een mooi cadeau en dit kan een leuk idee zijn! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.