De nieuwste trends in 2022

Mode speelt een belangrijke rol in de wereld. Via kleding kan je je eigen smaak en persoonlijkheid laten zien. Met de topmerken die de laatste tijd de modewereld overheersen, ontstaan nieuwe modetrends die worden opgevolgd door vrouwen wereldwijd. De modeweken in New York, Parijs en Milaan voorspellen de modetrends voor het volgende jaar. De designer merken laten hun beste creaties zien die gedragen worden door modellen en beroemdheden. Op deze manier wordt de kleding wereldwijd bekend zodat de modetrend tot stand komt. De voorspellingen voor 2022 worden gedaan door professionals die de laatste modetrends telkens in de gaten hebben gehouden.

De verwachte trends in 2022

Het jaar 2022 staat vooral in het teken van veel kleur, dat verwerkt is in de kleding. De kleuren kunne variëren van lichte kleuren tot felle kleuren, waar felle kleuren de favoriet zijn. De tassen kunnen in felle kleuren voorkomen om op te vallen. De kleur die vooral een grote rol gaat spelen is de kleur oranje. De oranje kleur werd vaak gedragen tijdens de modeweken in het najaar van 2021. Verder komt de genderneutrale kleding terug. De genderneutrale kleding heeft al zijn intrede gemaakt en zal verder gaan in 2022. De modewereld wordt steeds meer een samensmelting van mannen- en vrouwenkleding.

De verschillen met 2021

In 2021 waren de modetrends een tikje anders. Je hebt kledingstukken zoals de bodywarmers en te grote blazers vast voorbij zien komen in 2021. Dat waren de grootste modetrends in het jaar. De modetrends van 2021 konden vooral beschreven worden met het woord ‘wijd’. De kledingstukken zoals de wijde broeken en de wijde pantalons waren vaak te zien in de straten over de hele wereld. Sommige modetrends kwamen weer terug na een aantal jaar terwijl anderen weer verdwenen. De nieuwe modetrends in 2022 zullen hun intrede maken en met de gemaakte voorspellingen is het alleen maar afwachten of ze kloppen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.