De nieuwste trends van dit jaar

Het lijkt misschien stereotyperend, maar het is eigenlijk wel waar: de meeste vrouwen houden van make-up. Vroeger was het veel lastiger voor vrouwen om erachter te komen hoe zij het beste hun make-up konden doen, omdat zij niet zoals wij nu heel eenvoudig naar youtube kunnen gaan en tutorials kunnen kijken. Ook zijn de trends van tegenwoordig heel anders dan vroeger en worden heel andere dingen mooi gevonden dan voorheen. Daarom gaan wij het in deze tekst hebben over de laatste trends op het gebied van beauty. Zo kan ook jij meegaan met de nieuwste trends en hip blijven.

Minimalistisch op het gebied van make-up

Less is more. Tegenwoordig is het veel meer in de mode om een minimalistischere make-up look te maken dan voorheen. Een aantal jaren geleden was het nog hartstikke in om een donkere smokey eye look te maken, maar nu kiezen de meeste vrouwen er voor om voor een natuurlijke look te gaan, waardoor het juist lijkt alsof zij geen make-up dragen. Nu is huidverzorging veel belangrijker dan voorheen en is het juist beter om je huid te laten luchten dan dat je het iedere dag insmeert met een dikke laag foundation. Meiden geven vandaag de dag honderden euro’s uit aan het verzorgen van hun huid en niet meer per se alleen aan make-up.

Nail art voor mooie nagels

Afgelopen zomer was er een trend gaande op het sociale media platform TikTok. Heel veel meiden lieten in een kort filmpje zien hoe hun nagels werden gedaan en wat voor nail art zij hebben gekozen. Zo was het helemaal in om de meest gekke figuurtjes te laten maken, zoals paddestoelen, smileys, bloemen en felle kleuren met retro prints. Het leuke aan nail art is dat je jezelf kunt uitdrukken in gekke kleurtjes en plaatjes en dat je ze kunt afstemmen op het seizoen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.