Verzorg je haar met kwaliteit producten

Het type haar dat je hebt, is voor een deel genetisch bepaald, hebben je ouders dik of juist dun haar, dan is de kans groot dat jij dit ook hebt. Ondanks dat, kunnen de juiste verzorgingsproducten ook zeker bijdragen aan de gezondheid van je haar. Je haren verdienen namelijk een goede verzorging, alleen zo blijft je haar en de haarvezels gezond. De shampoos, conditioners en de stylingproducten die je gebruikt zijn hierbij essentieel. Kies niet de goedkoopste of duurste fles die je tegenkomt, maar kies voor een merk dat past bij je haar en je wensen. Esther van Maanen weet er alles over en biedt alleen merken van een hoge kwaliteit, een paar lichten we hieronder graag toe.

Noir Stockholm

Noir Stockholm is een beroemd haarverzorgingsmerk dat alleen natuurlijke grondstoffen en de nieuwste technologieën gecombineerd op de beste producten samen te stellen. Ze bieden haarproducten die bijdragen aan het vormen en stylen van het haar. Het aanbod bestaat uit shampoos, conditioners, droogshampoo’s en volume sprays.

Mr Smith

Een ander erg populair merk is Mr Smith. Mr Smith biedt een exclusieve lijn aan haarverzorgingsproducten met ingrediënten die uitsluitend komen uit Australische bodem. Hierdoor zijn de producten vrij van siliconen, sulfaten en parabenen. De haarproducten hydrateren en voeden het haar, maar zorgt er tegelijk voor het haar soepel blijft en de natuurlijke glans behoudt.

Iles Formula

Als laatste hebben we nog Iles Formula. Het assortiment bestaat uit shampoo’s, conditioners serums en nog meer om het haar te voeden, herstellen en te laten glanzen. Ook deze producten zijn vrij van parabenen en sulfaat. Welk haartype je ook hebt, Iles Formula hersteld beschadigd haar en laat het weer stralen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.